U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hi,

Leuk dat je de tijd neemt om mijn website te bezoeken. 

Ik ben Annelies Mertens, 42 jaar en een echt mensen-mens. Ook wel getypeerd als ondernemend, inspirerend, (hoog)gevoelig en enthousiast.

Getrouwd met Sander en moeder van onze 2 dochters, Sophie & Fabiënne. 

Jarenlang hield ik de velen ballen in de lucht. Er kwam steeds meer bij. De veelheid van diverse werkzaamheden heeft geresulteerd dat ik heb gekozen voor hetgeen ik het liefste doe: Coachen. Daar ligt mijn passie: Er zijn voor de ander, inspireren en bemoedigen. Een ander laten beseffen wie hij/zij werkelijk is, uniek & waardevol.

Weten wie je mag zijn, geliefd en waardevol zoals je bent, is zo krachtig & prachtig! Ondanks tegenslagen veerkrachtig en in balans blijven, Keuzes durven maken biedt zoveel rust, vrijheid, vreugde en voldoening!

Graag wil ik jou inspireren, coachen en luisteren naar belemmeringen uit het verleden of heden. Samen jouw persoonlijkheid sterkten bekijken en stappen zetten met jouw unieke talenten zodat je in balans en je kracht komt te staan.

Ben jij bereid deze stappen te zetten? Gemotiveerd om aan de slag te gaan? En wil jij tot volle bloei komen? Ja, dan zie ik jou graag langskomen voor persoonlijke coaching. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!

Coachen en samen op lopen kan vanuit mijn werklocatie of afgewisseld al wandelend door mooie natuurgebieden. Dit laatste werkt rustgevend en inspirerend.

Groeiend & bloeiend! Uniek ben je op je mooist!

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?