U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 Wandel workshop: voor een vrouwendag of andere gelegenheden.

Ik verzorg graag een geloofswandeling, stiltewandeling, emmaüswandeling

of unieke mp3 wandeling!  

Vraag naar de mogelijkheden! 

 

Zaterdag 12 oktober 2019 vrouwendag Delft

Woensdag 30 oktober 2019 Together Event Nwk a/d IJssel

 

14 maart 2020 Together Event Capelle a/d IJssel

31 oktober 2020 Vrouwendag Zeeuws Vlaanderen

 

 

Ga eens mee met een Beleveniswandeling #Beleven, ervaren, luisteren en genieten!  

Dit zijn de 4 kernwoorden die terugkomen in onze unieke mp3 beleveniswandelingen! Al bijna 5 jaar organiseren wij geloofswandelingen om al wandelend het christelijk geloof te verdiepen en te ervaren (of te leren kennen).

Mensen die je voor gingen zijn erg enthousiast en stil geworden tegelijkertijd!! Kan dat?! Ja, zie de ervaringsverhalen op www.beleveniswandeling.nl

De natuur creëert zoveel rust en ruimte in je lijf en je hoofd. En tevens word je geïnspireerd, bemoedigd door de liefde van God. Door op pad te gaan in de natuur ervaar je des te meer hoe prachtig de schepping is. Gaan gepieker en zorgen even naar de achtergrond en kan er tijd komen voor verstilling, rust en bezinning.

God's stem leren verstaan, geraakt worden door de heilige geest of tot rust komen in de natuur. Wij hebben gekozen om deze doorleefde thema's met jullie te delen, te laten ervaren wat stilte met je doet! Maar ook om je te laten genieten van mooie teksten en muziek! Denk daarbij uit tekst uit de bijbel, een uitleg of vragen voor zelf over na te denken, afgewisseld met stilte en prachtige muzikale nummers. Je bent van harte uitgenodigd! Voor vragen en aanmeldingen meld je aan via info@beleveniswandeling.

                                       

 

 

Wil je niks missen? Inspiratie en/of bemoediging nodig?!

 Thema events volgen! binnenkort komen de data online!

Houd Facebook en instagram in de gaten! 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?